Hesabınızı silin
Uyarı: Bu işlem geri alınamaz
Hesabınızı silmek şunları kalıcı olarak kaldırır:
- Hesabınız ve giriş bilgileriniz
- Sahibi olduğunuz tüm evler (üyeler erişimini kaybeder)
- Tüm envanter verileri, kapsayıcılar ve eşyalar
- Eşyalarınıza bağlı tüm fotoğraflar